Suplimente Alimentare Imunyze

Proprietarul unor cabane din Neamț oferă gratuit cazare şi masă refugiaţilor cu copii din Ucraina

Acoperisul1

Condor Resort

Proprietarul unor cabane din localitatea Izvorul Muntelui, aflată la poalele masivului Ceahlău, a anunţat că oferă gratuit cazare şi mese refugiaţilor cu copii din Ucraina.

Silviu Bogdan Ardeleanu a declarat, pentru AGERPRES, că se pregătea să deschidă sezonul turistic cu cele 3 cabane în care are 12 camere, dar după ce a văzut exodul din Ucraina a decis să le pună la dispoziţie gratuit refugiaţilor, pe toată durata conflictului armat.

izvoru muntelui cabana1

„Azi-noapte nu m-am putut odihni din cauza imaginilor cu refugiaţi, majoritatea cu copii mici. Familii cărora le-au rămas soţii sau taţii acasă şi care nu au avut altă opţiune decât cea a exodului. Nu putem sta nepăsători, am discutat şi cu soţia mea şi am luat de comun şi întru totul de acord o decizie. De luni ne deschidem uşile refugiaţilor cu copii. Până la sfârşitul războiului le oferim cazare gratis şi mâncare cât dă Dumnezeu şi cât ne-or ţine buzunarele”, a spus Silviu Bogdan Ardeleanu.

izvoru muntelui cabana2

El a adăugat că în curte există şi o bisericuţă unde vor putea fi făcute rugăciuni pentru încetarea conflictului din Ucraina. Agerpres

sursa foto: Facebook / Silviu-Bogdan Ardeleanu (Bodo)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.