Dental Alliance
March 29, 2023

La beție, un tânăr nemțean a scos cuțitul. Acesta a sărit la bătaie și a fost reținut de polițiști

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

La data de 26 octombrie a.c., tânărul în cauză au fost prezentate instanței de judecată, față de acestea fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 zile.

În fapt, la data de 25 octombrie a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați, cu privire la faptul că, la un bar din localitatea Bicaz, o persoană provoacă scandal. Din cercetările efectuate de către polițiști a reieșit că, în fața unui bar din localitatea Bicaz, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict izbucnit spontan, un tânăr de 22 de ani, din Hangu, folosindu-se de un obiect tăietor înțepător, ar fi exercitat amenințări și acte de violență asupra a trei persoane cu vârste cuprinse între  25 și 30 de ani, din Bicaz.

Totodată, tânărul în cauză ar fi exercitat acte de violență și asupra unui bărbat de 37 de ani, membru al unui echipaj medical sosit la fața locului. În baza probatoriului administrat, la data de 25 octombriea.c., față de tânărul de 22 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violente, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap