Dental Alliance
March 29, 2023

Nemțeni cercetați cu privire la săvârșirea infracțiunilor de furt calificat

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

La data de 25 octombrie a.c., polițiștii  din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, au pus în executare, două mandate de percheziție domiciliară în Vânători-Neamț, la locuința unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

La data de 14 octombrie a.c., polițiștii au fost sesizați de către administratorul unei societăți comerciale, din Vânători-Neamț cu privire la faptul că, în perioada 2018-2022,  un bărbat, de 51 de ani, în calitate de paznic, ar fi sustras, în mod repetat bunuri, ce aparțineau societății comerciale unde acesta era angajat, cauzând un prejudiciu estimat de 150.000 euro. La data de 25 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț, în urma activităților specifice desfășurate, l-au depistat în flagrant pe bărbatul de 51 de ani și un alt bărbat de 46 de ani, din Vânători-Neamț și Nemțișor, în timp ce sustrăgeau motorină, din incinta unui punct de lucru al societății.

În urma perchezițiilor efectuate, la imobilele celor două persoane, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă care privesc posibila activitate infracțională a persoanelor vizate de anchetă, mai multe recipiente din plastic cu conținut de motorină și ulei, valuri din sârmă de diferite dimensiuni și cutii cu cuie. Aproximativ 2.500 de lei din prejudiciul estimat, a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

În urma documentării activității infracționale, la data de 25 octombrie a.c., cei doi bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap