Dental Alliance
September 23, 2023

La doar 14 ani, reținut pentru tâlhărie calificată. Acesta a jefuit alți doi copii

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La data de 18 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman sau fost sesizat prin apel 112 cu privire la faptul că un minor de 12 ani a fost victima infracțiunii de tâlhărie. Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în timp ce minorul de 12 ani, se afla împreună cu un alt minor de 12 ani, ambii din Roman, în fața unui imobil din municipiul Roman, ar fi fost amenințat cu acte de violență de un minor de 14 ani, care folosindu-se de un obiect tăietor-înțepător, i-ar fi solicitat banii pe care acesta îi deține asupra sa, deposedându-l de suma de 35 de lei.

Minorul a fost condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor. În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap