Dental Alliance
November 28, 2023

La Ion Creangă, la volan, unul băut altul cu permisul suspendat

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 01:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă, în timp ce executau activități de supraveghere și control a traficului rutier, în localitatea Oniceni, au depistat în flagrant un bărbat, de 35 de ani, din Oniceni, care conducea cu autoturism.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

Totodată, la data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 00:50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă, au depistat în flagrant, în localitatea Oniceni, un bărbat, de 35 de ani, din județul Bacău, care conducea cu autoturism deși avea dreptul de a conduce vehicule suspendat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap