Dental Alliance
November 28, 2023

Misiune salvare femeie de 53 de ani din Roman. Într-una din camere, pompierii au găsit o femeie căzută ce prezenta traumatism la un membru superior

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

În această după amiază, în jurul orei 17:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru deblocarea unei uși de la un apartament situat într-un bloc de locuințe de pe strada Miron Costin în municipiul Roman.
La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.
Pompierii, cu ajutorul scării culisabile, au intrat printr-o fereastră în apartamentul situat la primul etaj. Într-una din camere, pompierii au găsit într-o cameră, o femeie căzută ce prezenta traumatism la un membru superior. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale femeii de 53 de ani după care au transportat-o la CPU Roman.

Comunicat ISU Neamț

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap