LA MULȚI ANI, BAZA 3 LOGISTICĂ „ZARGIDAVA” Roman! 10 ani de activitate

Emoții, bucurie și trăiri deosebite la sediul Comandamentului Bazei 3 Logistică “Zargidava”!
Astăzi 30 iulie, marea unitate din Roman se află la ceas aniversar. Au trecut 10 ani de când a luat ființă Comandamentul Bazei 3 Logistică, respectiv la data de 1 august 2010.
10 ani de activitate rodnică, 10 ani de efort susținut pentru îndeplinirea misiunilor specifice de sprijin logistic, 10 ani în care personalul acestui comandament a manifestat profesionalism și dăruire în toate activitățile desfășurate.
Aniversarea a 10 de ani de la înființare, a fost marcată prin desfășurarea unui ceremonial militar și religios, la care a participat comandantul Diviziei 2 Infanterie “Getica” domnul general maior Iacob Dragoș.
În mesajul său comandantul Diviziei a scos în evidență perseverența și fermitatea cu care întregul personal al structurii, indiferent de specialitate, a lucrat pentru îndeplinirea obiectivelor, iar la final a adresat întregului personal urări de sănătate, prosperitate și îndeplinirea aspirațiilor profesionale și personale.
La rândul său, Șeful de Stat Major al Bazei 3 Logistică “Zargidava” domnul colonel Antoche Mihai, în cuvântul rostit, a trecut în revistă principalele momente din istoricul structurii și a adresat felicitări și mulțumiri întregului personal.
La ceas aniversar, gânduri bune pentru militarii romașcani, gânduri bune pentru eforturile și realizările lor, pentru modul frumos și corect în care au înțeles să slujească Armata României.
LA MULȚI ANI BAZA 3 LOGISTICĂ “ZARGIDAVA”!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.