Dental Alliance

La Roman, transformăm ideile în acțiune, prin campania de bugetare participativă!

0
YRY Residence

Astazi, debutează campania de bugetare participativă, numită sugestiv “Pentru Roman”, în cadrul căreia vă puteți implica activ pentru propunerea de proiecte viitoare care să contribuie la dezvoltarea orașului nostru.
Anul acesta, suma alocată programului a fost actualizată, fiind majorată de la 200.000 la 250.000 de lei.
Dacă sunteți romașcan, până pe 2 mai, puteți trimite proiecte pe adresa de e-mail: pentruroman@primariaroman.ro sau fizic, prin intermediul Biroului Unic.
Acestea trebuie să se încadreze într-unul dintre cele cinci domenii de interes:
📍Infrastructură stradală: alei, trotuare, scuaruri, zone pietonale;
📍Amenajare de spații verzi și locuri de joacă;
📍Amenajare spaţii publice (mobilier urban, iluminat public etc.);
📍Infrastructură socială, culturală, educațională, de sănătate;
📍Smart City.
Ulterior depunerii și validării acestora, vă puteți implica activ în procesul de votare și puteți susține proiectele pe care le considerați importante pentru dumneavoastră și pentru orașul nostru.
Anul trecut, proiectul care a întrunit cel mai mare număr de voturi a vizat modernizarea Aulei „Garabet Ibrăileanu” a Colegiului Național „Roman-Vodă”.
Mai multe detalii despre campania de bugetare participativă sunt disponibile la secțiunea dedicată, aflată pe site-ul Primăriei Municipiului Roman – https://primariaroman.ro/pentru-roman-bugetarea…/.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap