Dental Alliance

June 20, 2024

La Spitalul Municipal de Urgență Roman a fost reluată activitatea de preluare a urgentelor!

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Au fost finalizate lucrarile începute in aceasta dimineața la Spitalul Municipal de Urgență Roman , care au constat in schimbarea modulului de conexiune în anvelopa din beton și transformatoarele de curent electric pe ulei de 630 KVA (montate in anul 1980) cu două transformatoare uscate de 1000 KVA.
ISU Neamț a pus la dispoziție, prin Hotărâre de Comitet Judeţean pentru Situații de Urgență, un generator de 515 KVA care a alimentat spitalul pe perioada lucrărilor.
Transmitem mulțumiri pentru profesionalism si promptitudine firmei SC Build Instal Electric SRL. De asemenea, mulțumim Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, domnului Colonel Mihai Ciprian Mitrea-inspector sef ISU Neamț si reprezentantilor ISU Neamț, domnului inginer Gradinariu Cristi- șef centru operațiuni rețea Electricitate Neamț și angajaților Delgaz Grid.
De asemenea, le mulțumim medicilor urgentisti de la Spitalul Judeţean Piatra Neamț care ne-au susținut și au preluat astăzi toate urgențele dar și pacienților pentru înțelegere.
Această lucrare de amploare a fost posibilă datorită implicării membrilor Comitetului director SMU Roman și a bunei colaborări cu angajații Serviciului Tehnic și Serviciului Administrativ.
Ne bucurăm că lucrările au fost deja finalizate, astfel încât întreaga activitate a spitalului a fost reluată și așteptăm preluarea pacienților în vederea investigațiilor, diagnosticării și tratării acestora.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.