Dental Alliance

June 20, 2024

INFO! Pagina de facebook roman24online a fost preluată de hackeri

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Din păcate, săptămâna aceasta se încheie cu o veste extraordinar de proastă în ceea ce ne privește. Pagina noastră de facebook, Roman24Online, pagină care există pe internet încă din anul 2014 și care adunase  peste 80.000 de urmăritori, a fost spartă azi-noapte și, ca urmare, accesul administratorilor a fost retras de cei care au preluat-o fără voia noastră. Atât Ciprian Acatrinei, cât și Cristian Foghel, cei doi care formeaza echipa Roman24 nu mai publică pe acea pagina, începând de azi dimineață (10 decembrie 2022). Orice informație care apare pe pagina de facebook Roman24Online NU NE APARȚINE și nu ar trebui privită ca informație corectă.

Viața merge mai departe și, chiar dacă opt ani de muncă s-au pierdut, noi vom continua să publicăm – ca și până acum – informații din zona Romanului, a zonei Roman Metropolitan, județene, naționale și chiar internaționale, pe saitul roman24.ro, pe NOUA PAGINA DE FACEBOOK RomanulOnline, pe instagram, twitter, youtube, reddit și telegram. Încercăm să fim aproape de voi în fiecare zi, pe cât mai multe platforme, astfel încât să nu pierdeți nimic din ce se petrece în zona care vă interesează.

Vă mulțumim pentru că ne-ați fost aproape atâția ani, vă mulțumim pentru interesul acordat atâta vreme și pentru că ați fost alături de noi în toate transmisiunile live pe care le-am realizat de-a lungul vremii.

Dar, mai mult, vă mulțumim pentru că ne veți fi alături și de acum înainte, pe noua pagina de facebook, RomanulOnline. Vă invităm să faceți doua acțiuni simple:

  1. dați unfollow (nu mai urmăriți) paginii vechi Roman24Online, pentru a nu primi de la acești hoți tot felul de reclame și promoții cu care – cu siguranță – vă vor inunda
  2. dați report (raportează) paginii Roman24Online, astfel încât pagina preluată de hoți să poată fi blocată în scurt timp
  3. dați LIKE, FOLLOW noii paginiRomanulOnline, pe care vom publica de acum înainte
  4. anunțați-vă prietenii, prin distribuirea noii pagini (RomanulOnline), că aceasta este noua adresă a informației romașcane.

Vă așteptăm în casa nouă!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.