Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Laurențiu Dan Leoreanu: Intervenții sociale făcute posibile de Partidul National Liberal

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

În această perioadă, a sărbătorilor de iarnă, peste 1,2 milioane de români au primit o nouă tranșă de ajutoare alimentare, pachet compus din 12 alimente de bază, totalizând 24 de kilograme de produse per pachet, acțiune posibilă cu ajutorul fondurilor europene contractate pentru sprijinirea categoriilor defavorizate.
În municipiul Roman au fost distribuite 786 de astfel de pachete, către persoanele din categorii de risc, un sprijin atât de util mai ales în această perioadă. Este a cincea tranșă din proiect, următoarea fiind programată în primăvara anului viitor.
În același timp, tot în acestă perioadă, încă 200.000 de elevi și preșcolari au primit ajutorul de 500 de lei pentru achiziția de rechizite și îmbrăcăminte, numărul total al beneficiarilor ajungând la 405.000, pentru anul școlar 2022-2023. Finanțarea acestor tichete sociale pentru sprijin educațional este asigurată prin Programul Operațional „Ajutarea Persoanelor Defavorizate”.
Acțiunile Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, coordonat de Partidul Național Liberal, au făcut posibile aceste intervenții sociale, o axă la fel de importantă în dinamica de dezvoltare, fiind în esență o investiție într-un viitor echilibrat nu doar economic, ci și social.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.