Dental Alliance
December 9, 2023

Un pompier romașcan, salvator din pasiune în timpul liber

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Credem că aceasta este o zicală potrivită pentru oamenii care lucrează la ISU și cu siguranță i se potrivește și lui Sebi, pompier și paramedic la Detașamentul de pompieri Roman.
Astăzi, Aldea Sebastian și fiul său Andrei, în timp ce își spălau mașina, au fost martori la un accident rutier ce s-a produs în municipiul Roman. Nimic deosebit am putea spune, pentru că oricine ar fi putut fi.
Doar că Sebi s-a mobilizat rapid: i-a spus fiului său să sune la 112 și să solicite ajutor calificat, in timp ce el ajutat de alți participanți la trafic a deblocat portiera și a avut grijă de victimă până la sosirea colegilor săi de pe ambulanța SMURD TIM .
Plutonier adjutant Aldea Sebastian este conducător auto și paramedic pe ambulanța SMURD TIM și a făcut ceea ce ar fi făcut când este la serviciu.
Felicitări pentru dăruirea și dragostea față de semeni!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap