Dental Alliance

June 21, 2024

Laurențiu Leoreanu: Ieri, am mai făcut un pas important în rezolvarea problemei apei la Roman!

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Ieri, am mai făcut un pas important în rezolvarea problemei apei la Roman!
Poate părea prea tehnic, cu note pur administrative, dar este încă un pas uriaș, absolut necesar, făcut în trecerea serviciilor de apă și canal spre cel mai puternic operator din regiune – ApaVital Iași. După victoriile în justiție împotriva operatorului controlat de PSD Neamț, anume ApaServ, acum, în relația cu viitorul furnizor, am mai atins două puncte majore.
În primul rând, avem decizia Adunării Generale a Acționarilor ApaVital care vizează subscrierea acțiunilor pe care le va achiziționa municipiul Roman, pentru a putea accesa serviciile companiei ieșene, urmând o perioadă de 30 de zile, termenul de transparență la Registrul Comerțului. Durează, sunt pași birocratici poate lenți, dar absolut necesari în drumul bun pe care l-am ales și accelerăm la maxim demersul nostru.
O altă decizie importantă, luată ieri, de Adunarea Generală ARSACIS, asociația care coordonează compania ApaVital, subliniind seriozitatea operarorului de servicii de apă și canal în consolidarea relației cu municipiul Roman, este cea legată de înaintarea către Guvernul României a memorandumului necesar transferului de personal de la ApaServ Neamț către ApaVital Iași, la propunerea furnizorului ieșean.
Continuăm să facem pași siguri spre soluționarea celei mai acute probleme din orașul nostru, iar eu, alături de reprezentanții Primariei Roman, mă implic la maxim, prin toate mijloacele de care dispun.
#100%PentruRoman

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.