Dental Alliance

June 21, 2024

Lucian Micu: Țin să vă mulțumesc tuturor celor care faceți un pas în față și arătați că vă pasă, pentru că doar așa putem produce schimbarea!

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Marius Cosmin Andrici este un romașcan care a început să lucreze de tânăr, ca mulți dintre noi, pentru că și-a dorit să-și asigure singur un viitor pentru el și familia sa. La început nu a reușit să-și vadă visul împlinit în România și a luat drumul străinătății, și a lucrat și în Italia, și în Scoția, și în Irlanda. Dar, în 2020 s-a decis să se întoarcă acasă, la Roman, pentru că la acel moment orașul era în plină dezvoltare.
Acum, Marius Andrici a decis să mi se alăture mie și echipei PSD, deoarece are încredere că, împreună, putem construi pentru Roman. Faptul că din ce în ce mai mulți oameni nu mai stau pe margine și nu mai lasă pe alții să le decidă viitorul mă face să cred că orașul nostru are o șansă să-și reia parcursul bun, să crească și să ofere înapoi o viață frumoasă tuturor celor care se implică!
Eu țin să vă mulțumesc tuturor celor care faceți un pas în față și arătați că vă pasă, pentru că doar așa putem produce schimbarea!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.