Dental Alliance
November 28, 2023

Leonard Achiriloaei: Am dispus ca echipele S.V.S.U. – Primăria Roman, să se alăture angajaților ApaServ în depistarea avariilor de pe rețeaua de apă prin verificarea punctelor de joncțiune, a căminelor din anumite zone ale orașului.

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Nu sunt absolut deloc mulțumit de felul în care decurge în ultimul timp relația dintre romașcani și compania coordonată de Consiliul Județean. Mă așteptam la o îmbunătățire a parteneriatului, prin atenția sporită primită în ultimul timp, cu persoana special desemnată (domnul viceprimar), dar observ că suntem pe o pantă descendentă a calității serviciilor oferite și o creștere a nivelului de indolență. Acest lucru trebuie să înceteze!
Îi somez public pe cei de la APASERV să intervină URGENT în remedierea tuturor problemelor sesizate pe raza municipiului Roman! Vreau să văd implicare, atitudine proactivă!
Îi invit pe decidenții companiei APASERV, precum și pe reprezentanții departamentului tehnic, la o întâlnire de urgență, la Primăria municipiului Roman, pentru a găsi soluțiile de intervenție optime, imediate, în beneficiul romașcanilor!
Romașcanii trebuie să primească apă fără întreruperi!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap