Suplimente Alimentare Imunyze

Leonard Achiriloaei: Am participat astăzi, 24 martie, la vernisajul expoziției temporare intitulate “Muzeul și prietenii săi. Colecționarii, omul și timpul”

Acoperisul1

Condor Resort
Am participat astăzi, 24 martie, la vernisajul expoziției temporare intitulate “Muzeul și prietenii săi. Colecționarii, omul și timpul” – o nouă activitate culturală reușită, organizată la Muzeul de Istorie din Roman de către Complexul Muzeal Național Neamț.
M-am bucurat să fiu prezent la o parte din dezbaterile care au avut ca temă evoluția instrumentelor de măsurat timpul, surprinzătoare prin mărime şi formă, inedite prin mecanism şi prin utilizare. Fie că vorbim despre ceasuri de buzunar, de mână, de birou sau pendule, majoritatea pieselor au fost realizate de firme de prestigiu din Europa și este o adevărată bucurie să le privești.
Îi felicit pe organizatori, în special pe domnul Relu Butnariu – cel care a reușit să ne aducă aminte, pentru o clipă, cum ar arăta viaţa noastră în lipsa acestor invenţii. Timpul rămâne parte a existenței noastre, valoare inestimabilă și dar divin.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.