Dental Alliance

June 21, 2024

Leonard Achiriloaei: Centrul Multicultural “Unirea” nu va fi doar o clădire frumoasă, ci și un loc vibrant și plin de viață, dedicat artelor și culturii

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Știu cât de mult am așteptat reabilitarea fostului cinematograf, iar acum putem să privim cu bucurie către viitorul Centrului Multicultural “Unirea” din inima orașului nostru!
Am pus în mișcare acest proiect cu hotărâre și încredere, știind că această clădire își va recăpăta gloria și va deveni o emblematică în comunitatea noastră. În acest moment, echipele lucrează intens atât la renovarea clădirii, cât și la amenajarea zonei din jurul ei.
Centrul Multicultural “Unirea” nu va fi doar o clădire frumoasă, ci și un loc vibrant și plin de viață, dedicat artelor și culturii. Aici vom găzdui spectacole captivante, evenimente artistice memorabile și activități culturale care ne vor îmbogăți sufletul și ne vor apropia unii de alții.
În cadrul acestui proiect amplu, vom aduce clădirea la standarde moderne, cu o termoizolație eficientă energetic, pentru a ne bucura de un confort sporit în interior. Vom înlocui tâmplăria pentru siguranța și confortul celor care îi vor trece pragul și vom reconfigura spațiile interioare pentru a crea săli de spectacol moderne și grupuri sanitare impecabile.
Nu uităm nici de accesibilitate – vom realiza trepte de acces sigure și o rampă specială pentru persoanele cu dizabilități, pentru ca toți să poată participa la evenimentele noastre. Vom crea și spații verzi, oaze de liniște și frumusețe, precum și parcări pentru a vă face vizita cât mai comodă.
Așa cum am promis, voi urmări fiecare pas al acestui proiect, ținându-vă la curent cu fiecare etapă de transformare a acestui spațiu într-un loc de întâlnire, bucurie și inspirație. Sunt nerăbdător să vă văd pe toți în noul Centru Multicultural “Unirea” din Roman, pentru a sărbători împreună cultura, arta și frumusețea comunității noastre!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.