Dental Alliance
October 2, 2023

Leonard Achiriloaei: ”La mulți ani, dragi colegi! La mulți ani, tuturor funcționarilor publici!”

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Astăzi, 23 iunie, este sărbătorită Ziua funcţionarului public, conform Legii 145/2016. Vreau să vă asigur că administrația locală din municipiul nostru, prin toate aparatele de specialitate, încearcă să fie zi de zi la înălțimea așteptărilor, iar munca pe care de cele mai multe ori nu o vedeți, face ca lucrurile să funcționeze în direcția corectă.
Le sunt recunoscător tuturor colegilor pentru efortul pe care-l depun în fiecare zi pentru buna funcționare a instituției noastre, pentru munca în serviciul public, deloc ușoară, cu multe responsabilități, pentru profesionalism și dedicație.
Vă urez să rămâneți loiali activității pe care o desfășurați și să confirmați prin fapte, că munca funcționarilor publici este una vitală pentru societate. Să acţionați mai departe cu dedicare, obiectivitate și profesionalism!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap