Dental Alliance
December 4, 2022

Primar Leonard Achiriloaei: ”Continui întâlnirile din cartiere, pentru a discuta cu cetățenii despre problemele punctuale pe care administrația publică le poate rezolva!”

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Continui întâlnirile din cartiere, pentru a discuta cu cetățenii, direct și concis despre problemele punctuale pe care administrația publică le poate rezolva!
Așa cum v-am obișnuit, alături de colegii mei din Primărie, vizitez fiecare cartier al orașului pentru a mă întâlni direct cu dumneavoastră și pentru a căuta soluții pentru anumite inconveniente sau necesități, care diferă de la o zonă la alta.
Aseară, am fost prezent în zona Smirodava, acolo unde dorim să punem în valoare zonele verzi, care din păcate sunt împrejmuite cu garduri metalice sau gard viu, care obturează vizibilitatea șoferilor. Tot aici, multe din sesizările primite au vizat creșterea gradului de confort și igienă, prin completarea sau înlocuirea mobilierului urban, lucru pe care îl avem în vedere în perioada imediat următoare. Mă bucur că am reușit și de această dată să lămurim cât mai multe aspecte, să avem un dialog constructiv, care va duce la îmbunătățirea condițiilor de trai existente în municipiul nostru. Cu toții ne dorim mai mult și mai bine, iar acest lucru se poate obține pas cu pas, prin simț civic și implicarea fiecăruia în zona sa de proximitate!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.