Dental Alliance
April 13, 2024

Leonard Achiriloaei: M-am bucurat să îi întâlnesc pe cei mici, la redeschiderea locului de joacă din strada Mihai Eminescu!

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Lucrările de modernizare ale unui nou spațiu de joacă generos, de 420 de metri pătrați, s-au încheiat. Părculețul din strada Mihai Eminescu, aflat în spatele supermarketului este de nerecunoscut după modernizare. Aflându-mă în această zonă pentru a evalua lucrările efectuate, am întâlnit zeci de copii bucuroși și dornici de joacă. Mai mult, coordonați de cadre didactice aceștia îngrijesc periodic arborii recent plantați, având parte de altfel de lecții de biologie și educație civică.
Lucrările au constat în nivelarea și compactarea terenului, bordurarea acestuia și așezarea unui covor de protecție, reparații la obiectele de joacă și completarea cu echipamente și mobilier nou. Am pus accent pe siguranța celor mici, construind gardul perimetral din lemn, sub forma creioanelor colorate. Pe spațiul verde adiacent au fost plantați diferiți arbori, pentru a exista și o zonă plăcută cu umbră de care să se poată bucura pe lângă cei mici, părinții și bunicii acestora.
Vă asigur că vom continua programul de modernizare al spațiilor de joacă și al zonelor de recreere din municipiul nostru. Fac un apel totodată, la responsabilitate și simt civic, atunci când vine vorba de utilizarea și întreținerea acestor spații – să protejăm și să semnalăm Poliției orice act de vandalism al bunurilor publice!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.