Suplimente Alimentare Imunyze

Leonard Achiriloaei: Profităm de vremea relativ caldă și continuăm, într-un ritm susținut, curățenia de primăvară, reparațiile și lucrările de întreținere a bunurilor aflate pe domeniul public

Acoperisul1

Condor Resort
Încă de la începutul lunii, anticipând vremea favorabilă, Direcțiile și Serviciile Primăriei Municipiului Roman sunt mobilizate și lucrează pentru a asigura buna funcționare și aspectul civilizat al orașului!
În cursul acestei săptămâni, echipele Direcției de Servicii Edilitare lucrează la reparațiile curente în sensurile giratorii și în intersecții, tăieri de corecție și regenerare a arborilor, degajat terenul de resturi vegetale și plantări de flori.
În zona centrală a orașului, angajații au făcut lucrări de amenajare a alveolelor, iar Serviciul Întreținere și reparații drumuri, alei și parcări, intervin la reparații urgente din zona carosabilă cu asfalt rece. Totodată, Serviciul Administrare Parcări și Semnalizare Rutieră a început schimbarea indicatoarelor degradate și completarea lor, acolo unde se impune.
Pe Bulevardul Republicii sunt executate săpăturile necesare plantărilor de arbori, în aliniament, așa cum ne-am propus încă de anul trecut. În această zonă și pe Bulevardul Bogdan Dragoș vor fi plantați arbori, la acest moment fiind comandați, într-o primă fază, un număr de 299 de platani. În Parcul Municipal sunt executate lucrări de igienizare a lacului, de salubrizare și spălare alei și bănci, precum și reparații curente la adăposturile pentru animale.
De asemenea, pe strada Mihai Viteazu lucrările de extindere a carosabilului și realizarea de trotuare avansează. La acest moment se intervine la sistemul de colectare a apelor pluviale. Am verificat stadiul și calitatea lucrărilor și am stat de vorbă cu romașcanii care locuiesc în această zonă, pentru o amenajare cât mai eficientă a spațiului public aflat la limita proprietății dumnealor.
Imediat ce temperaturile vor permite și stațiile de asflat vor intra în funcțiune, vor fi reluate și lucrările ample asupra zonelor carosabile. În perioada următoare voi intensifica vizitele de lucru în teren și vă voi informa, după cum v-am obișnuit, cu privire la toate obiectivele de investiții din municipiul nostru.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.