Dental Alliance
October 1, 2023

Leonard Achiriloaei: Romanul a reunit astăzi pasionații de matematică!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

În municipiul nostru s-a desfășurat astăzi unul dintre cele mai longevive concursuri de matematică adresate liceenilor: „Alfa și Omega” – găzduit de Colegiul Tehnic „Petru Poni”. Nu mai puțin de 160 de elevi din județele Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Vrancea, Galați, Bacău și Neamț au participat la această competiție regională, a căror premii au fost asigurate de către Primăria Municipiului Roman.
M-am bucurat să fiu prezent alături de domnul deputat Laurențiu Dan Leoreanu și de domnul Ioan Paloșanu – ambii profesori de matematică, inițiatori ai acestui concurs ajuns astăzi la ediția a XIX-a, organizat fără întrerupere din anul 2002.
Totodată, la deschiderea evenimentului a participat și doamna inspector de matematică Elena Morariu, care a apreciat buna organizare a evenimentului și deschiderea pe care Romanul o arată față de activitățile de învățământ.
Felicit conducerea liceului, pe organizatorii acestei ediții: doamna profesor Dorina Diaconu, doamna profesor Monica Drîmbe, și nu în ultimul rând pe toți elevii pasionați de această disciplină – fundație de nezdruncinat a științei.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap