January 27, 2021

Leonard Achiriloaei: Trecem printr-o perioadă de tranziție, dar pe care o vom folosi la maxim pentru ca, după perioada estimată de două săptămâni, până la preluarea mandatului de primar

Am susținut astăzi, împreună cu domnul deputat Laurențiu Dan Leoreanu, vicepreședinte al Partidului Național Liberal și domnul deputat Mugur Cozmanciuc, Președintele Organizației Neamț a PNL, o conferință de presă în care am tras o serie de concluzii asupra modului în care s-a desfășurat campania electorală la Roman și despre proiectul de intervenție pentru perioada ce urmează. Am avut ocazia să mulțumesc, din nou, celor care m-au susținut prin votul lor, dar și echipei care mi-a fost aproape. De asemenea, am clarificat o serie de informații false care s-au aruncat în spațiul public pe durata campaniei și am transmis un mesaj de unitate și colaborare, în beneficiul romașcanilor, pentru perioada care va urma, în Consiliul local al municipiului Roman.

Voi avea, în viitorul imediat, discuții concrete, cu toți factorii implicați, politic și administrativ, punctând prioritățile și modul de acțiune la nivel local, pe termen scurt și mediu, aproape de nevoile cetățenilor și de realitățile pe care suntem nevoiți să le înfruntăm.

Trecem printr-o perioadă de tranziție, dar pe care o vom folosi la maxim pentru ca, după perioada estimată de două săptămâni, până la preluarea mandatului de primar, să putem interveni în forță în zona de acțiune propriu-zisă și pentru a începe implementarea soluțiilor solicitate de romașcani!

Am vorbit despre domeniile prioritare de intervenție, sistemul sanitar și cel de învățământ, necesitând o atenție sporită, în actualele condiții de pandemie, dar și despre urgența pregătirii sezonului rece, cu problemele specifice. E nevoie de o coordonare și o monitorizare foarte atentă, existând o presiune imensă asupra domeniilor menționate, atât din punct de vedere a resursei umane, cât și materiale. Totodată, voi urmări cu mare atenție stadiul și modul de executare al lucrărilor contractate și care trebuie încheiate cât mai rapid posibil.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.