January 27, 2021

Luptătorii SAS au intervenit la Gîrcina, pentru ca polițiștii să poată reține un bărbat violent

La data de 1 octombrie a.c., polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Gîrcina au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat de 40 de ani, din Piatra Neamț, bănuit de comiterea infracțiunilor de distrugere, amenințare şi tulburarea ordinii şi linişti publice.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat, de 40 de ani, ar fi aruncat cu diverse obiecte asupra locuinței unei femei de 62 de ani, din Gîrcina, distrugând astfel un geam și o porțiune din peretele imobilului. Totodată, acesta i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

Pentru a nu fi afectat climatul de ordine și siguranță publică, la fața locului a fost solicitat sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Cel în cauză a fost condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.