Dental Alliance
March 2, 2024

Lucian Micu: Am fost, astăzi, desemnat candidat la funcția de primar din partea PSD

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Am spus, acum ceva vreme, că dacă voi lua o decizie de a mă întoarce în viața publică atunci voi fi primul care va lămuri lucrurile. Așa mi se pare cel mai corect. Am avut parte de trei ani și ceva fără să mă mai implic, deși, în multe momente, mi-am dorit să fac ceva, orice să ne fie mai bine. E mult să spun că am fost ”curtat” de partidele importante, dar – prin prisma a ceea ce am făcut eu în cei trei ani de mandat – au fost oameni care mi-au recunoscut implicarea și m-au dorit alături de ei. Unii mai mult, unii pentru că eram convenabil, fiecare avea ”dreptatea” sa.

Eu am, la rândul meu, opțiunea mea și mi-o asum. Am fost, astăzi, desemnat candidat la funcția de primar din partea PSD. De când am început discuțiile dacă (mai) vreau sau nu să îmi dedic timp pentru binele Romanului, am avut o discuție în familie. Ea este cea mai importantă și o să fie, indiferent de rezultatul alegerilor. Am plecat din afacerea familiei la Primăria municipiului Roman, apoi tot acolo m-am întors și nu mă plâng, ba din contra, am avut timp pentru ei și a contat foarte mult pentru noi toți.

Știu că și celelalte partide importante în oraș, ca PNL sau USR, au și ei candidații lor, un lucru firesc, iar în perioada următoare sunt sigur că își vor asuma și ei numele lor. Până la urmă, dumneavoastră, cei care mergeți la vot, decideți soarta unui oraș!

Eu nu mă voi schimba pentru nimeni, nici nu am cum la vârsta asta! 🙂

PS: În zilele următoare vă voi spune opinia mea legată de motivul pentru care PSD m-a ales pe mine ca și candidat pentru funcția de primar al municipiului Roman. Următoarea discuție va fi despre incendiul cauzat de o candelă aprinsă de la Spitalul Județean Neamț, la două săptămâni de când eram numit manager interimar. Nu voi mai reveni asupra acestor subiecte, de acum eu mă voi axa pe ceea ce îmi doresc și pot realiza pentru Roman! Și o voi face din inimă, ca pentru cel mai bun prieten, pentru că orașul nostru merită asta!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.