Dental Alliance
March 2, 2024

Un sfârșit de saptamână extrem de aglomerat pe zona Durău dar și în partea superioară a Masivului Ceahlău

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Un sfarșit de saptamana extrem de aglomerat pe zona Durau dar si in partea superioara a Masivului Ceahlau. Sute de turisti veniti din toate zonele tarii au aglomerat la cote alarmante Statiunea Durau , spunem alarmante deoarece in a doua parte a zilei de ieri accesul ambulantelor pana la punctul de prim ajutor salvamont a fost aproape imposibil.
Acest fenomen care se repata din pacate an de an, se datoreaza din pacate haosului din zona parcarilor si faptului ca unii vizitatori certati cu bunul simt isi lasa masinile oriunde, dar daca s-ar putea pana in statia de taxare a instalatiei de cablu ar fi minunat.
Lipsa unei culturi montane si a unei bun simt civic ii fac pe majoritatea sa nu relizeze cat de mult conteaza pentru o victima faptul ca autospecialele ajung in timp optim la destinatie . Dar pentru aceasta problema exista din pacate alte autoritati pe care le rugam sa-si faca treaba macar asa prost cum ne-o facem noi.
Zece traumatisme de membre inferioare si superioare dar si toraco abdominale sau craniene , alte imbolnaviri dintre care patru deosebit de grave care au necesitat pentru salvarea lor, efortul sustinut al echipelor de salvare montana si a colegilor de la Serviciul Judetean de Ambulanta Neamt au fost inregistrate in ultimele 48 de ore in zona montana a Judetului Neamt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.