June 14, 2021

Lucian Micu: Mi s-a propus o funcție de conducere și mă gândesc foarte serios că am puterea, experiența și abilitățile necesare să o preiau

Cu voia dumneavoastră, mă distanțez de politică! Revin în administrație, acolo unde ne-am cunoscut cel mai bine. Nu am fost politician, ci mai degrabă am fost un om care și-a văzut de munca lui, respectând cât de cât regulile politicii. Îi apreciez, sincer, pe cei care, în ultima lună, au înțeles că nu aspiram la dulceața din borcan și știu sigur că rolul pe care mi l-am dorit și îl vreau este să fac cea mai bună dulceață. Vom vedea cum va sta dulcele-amar la Roman în perioada viitoare. Sper, din toată inima, pentru binele nostru, ca cineva să aibă răbdarea să vă mai spună una-alta, măcar să nu vă pună în galoși dulceață. Dacă nu, e bine și așa, până la urmă, Caragiale ne privește pe toți de sus. Și sigur va mai scrie o scrisoare.
Nu mai este niciun secret faptul că am ales o funcție administrativă. Pentru cei care mă știu nu este nicio surpriză. Mie îmi place să muncesc, să las ceva în urmă, să fac să conteze prezența mea la un serviciu. Nu am niciun dubiu că mi-am lăsat o amprentă frumoasă asupra foștilor colegi din Primăria Roman și știu că așa am făcut și cu o bună parte din oraș. Asta contează cel mai mult pentru mine!

Mi s-a propus și o funcție de conducere și mă gândesc foarte serios că am puterea, experiența și abilitățile necesare să o preiau. Vă voi da detalii la începutul săptămânii viitoare, după ce mă voi asigura că pot să aduc o îmbunătățire majoră, cum am făcut și asupra Romanului. Până atunci, vă invit și pe dumneavoastră să reflectați la binele pe care vi-l doriți. Pentru dumneavoastră și pentru cei din jur.

Și eu le voi pune în balanță pe toate. Vă voi spune ceea ce îmi doresc, ceea ce cred eu că pot face și ceea ce cred că poate fi un câștig pentru Roman și nu numai!

Indiferent de o nouă alegere a mea, nu uitați că este important să mergeți la vot! Nu doar la parlamentarele ce se apropie, ci la fiecare alegeri!

Lucian Micu

ȘtiiCă?

0 thoughts on “Lucian Micu: Mi s-a propus o funcție de conducere și mă gândesc foarte serios că am puterea, experiența și abilitățile necesare să o preiau

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.