June 14, 2021

Tânăr din Piatra Neamț reținut pentru violare de domiciliu și distrugere

La data de 21 octombrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au documentat activitatea infracțională a unui tânăr de 28 de ani, din Piatra Neamț, bănuit de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și distrugere.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 2 octombrie a.c., pe fondul unor neînțelegeri cu fiul unui bărbat, de 69 de ani, s-ar fi deplasat la imobilul celui din urmă, unde ar fi incendiat o anexă a locuinței, după care ar fi părăsit locul faptei.

La data de 21 octombrie, în baza activităților investigative desfășurate în cauză, polițiștii au reușit depistarea persoanei bănuite de comiterea infracțiunilor, în localitatea Girov.

Tânărul în cauză a fost condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În urma administrării probatoriului, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

În cursul zilei de 22 octombrie, tânărul a fost prezentat  Judecătoriei Tîrgu-Neamț, care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.