San Marco Roman
Thu. Sep 19th, 2019

Lucian Micu, primarul municipiului: Romanul a mai câștigat un proiect european, cel pentru reabilitarea termică a încă șapte blocuri din oraș!

Sunt fericit să vă informez că Romanul a mai câștigat un proiect european, ce va îmbunătăți calitatea vieții câtorva sute de cetățeni. Astăzi, am semnat contractul de finanțare pentru proiectul ”creșterea eficienței energetice în sectorul locuințelor din municipiul Roman”, prin care vor fi reabilitate termic încă șapte blocuri din oraș.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, iar valoarea totală este 6.683.585,11 lei. Cu acești bani pe care am reușit să-i atragem la Roman vor fi reabilitate termic blocurile 24, 42, 44 și 50 de pe bulevardul Roman Mușat, blocul 14 de pe strada Libertății și blocurile 28 și 31 de pe strada Anton Pann. La acestea se adaugă și reabilitarea energetică a blocului 33 din Anton Pann, contract pe care l-am semnat deja și suntem în procedură de licitație pentru a stabili constructorul.

În ultimul an am câștigat șapte proiecte europene, de peste 30 de milioane de lei, la care se adaugă alte 11 proiecte depuse și care se află în diferite stadii de evaluare. Sunt sume importante pe care le atragem de la Uniunea Europeană pentru a rezolva din problemele comunității noastre.

Lucian MICU

primarul municipiului Roman

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.