Dental Alliance

July 23, 2024

Lucian Micu: Sunt un om căruia îi place să lucreze în echipă și un lider care își dorește să promoveze femeile în funcții de conducere

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Sunt un om căruia îi place să lucreze în echipă și un lider care își dorește să promoveze femeile în funcții de conducere, pentru că nu doar sunt capabile să ducă la bun final proiecte, dar sunt atente la detalii și au simț de răspundere. Mădălina Chirilă este o tânără care a dovedit deja că este implicată, că pune suflet în ceea ce face și își dorește să facă mai mult pentru comunitatea în care trăim.
Absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” Iași, Mădălina Chirilă, are un doctorat și în prezent este profesor de limba și literatura română la Colegiul Național ”Roman Vodă”. Este de apreciat calitatea sa umană și prin faptul că oferă, în timpul său liber, meditații gratuite copiilor care doresc să învețe, să se perfecționeze!
Mădălina Chirilă se regăsește pe lista de consilieri locali ai PSD pentru alegerile locale și cred că toți cei care o cunosc știu că este o persoană implicată și, așa cum în clasă vrea să le ofere elevilor cea mai bună educație, o să sprijine toate proiectele pe care le vom realiza pentru Roman!
Material Comandat de PSD Neamț Cod Mandatar Financiar 21240002

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.