Dental Alliance
September 25, 2023

Mai multe persoane, cu vârste între 16 și 37 de ani, s-au luat la bătaie, pe fondul consumului de alcool, în Neamț

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La data de 17 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Politie Rurală Ion Creangă s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că pe un drum public, din localitatea Izvoru, a avut loc un conflict în care au fost implicate mai multe persoane. În urma documentării activității infracționale a rezultat faptul că, la data de 16 iulie a.c., în jurul orei 21:40, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict izbucnit spontan, între mai multe persoane, din localitățile Izvoru, Ion Creangă și Giurgeni a avut loc o altercație, persoanele în cauză lovindu-se reciproc cu mai multe obiecte contondente, tulburând astfel liniștea și ordinea publică.

În urma investigațiilor desfășurate de polițiști, persoanele în cauză au fost identificate și depistate de polițiști, care le-au condus la sediul poliției pentru audieri. Având în vedere pericolul social al faptelor, față de 6 persoane cu vârste cuprinse între 16 și 37 de ani, a fost dispusă  măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind cercetate sub aspectul comiterii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astăzi, cei în cauză urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap