Dental Alliance
October 2, 2023

Șoferi surprinși în trafic, băuți și fără permis

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La data de 17 iulie a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț-BDNE Roman au depistat pe DN15 D, în localitatea Horia, un tânăr, de 26 de ani, din Trifești, ce conducea un vehicul fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

***

La data de 18 iulie a.c.,  în jurul orei 05:00, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică Roman, în timp ce acționau pe strada Bogdan Dragoș, au depistat în trafic un tânăr, de 20 de ani, din județul Iași, ce conducea un vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

***

La aceeași dată,  în jurul orei 06:50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț, în timp ce acționau pe bulevardul 9 Mai, au depistat în trafic un bărbat, de 49 de ani, din Piatra-Neamț, ce conducea un vehicul sub influența alcoolului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, respectiv conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195 din 2002, a fost luată măsura sancționării contravenționale.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap