Dental Alliance

June 20, 2024

Polițiștii nemțeni au dat sute de amenzi în urma controalelor efectuate pe raza județului Neamț

0
YRY Residence

Go Padel Roman

În perioada 13-16 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț, împreună cu jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Neamț au acționat în municipiul Piatra-Neamț, pentru prevenirea faptelor antisociale și depistarea conducătorilor auto ce pun în pericol siguranța traficului rutier. Forțele de intervenția au legitimat peste 320 de persoane și au verificat peste 190 de vehicule, efectuând aproximativ 60 de testări pentru depistarea conducătorilor auto ce conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise.

Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 258 de sancțiuni contravenționale. Totodată, pe timpul desfășurării infracțiunii au fost constatate 3 infracțiuni, fiind întocmite dosare penale.

***

La data de 17 iulie a.c., în intervalul orar 16:00-22:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz, Poliției orașului Bicaz și Serviciului Rutier Neamț au acționat pentru prevenirea şi combaterea unor situaţii de risc, în vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică pe raza comunelor Poiana Teiului, Farcaşa şi Borca. În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale, 11 dintre acestea la O.U.G. 195/2002 și 2 la alte acte normative.

Totodată, polițiștii au retras un certificat de înmatriculare și au reținut un permis de conducere și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.