Dental Alliance

June 20, 2024

Mai mulți șoferi au fost depistați în trafic sub influența alcoolului, în Neamț

0
YRY Residence

Go Padel Roman

La data de 2 mai a.c., în jurul orei 07:50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat pe sectorul de drum DN2- E85, în afara localității Săbăoani, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 54 de ani, din Tupilați. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

***

La data de 1 mai a.c., în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au depistat în trafic, pe strada Ștefan cel Mare, în Piatra-Neamț, un bărbat, de 41 de ani, din aceeași localitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

***

La aceeași dată a.c., în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț, în timp ce executau activități de supraveghere și control a traficului rutier, în municipiul Piatra-Neamț, au depistat pe strada 1 Decembrie 1918, un bărbat de 31 de ani, din Crăcăoani. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile prezentate, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.