Dental Alliance
December 9, 2023

Polițiștii au tras pe dreaptă un tânăr care conducea, băut și fără permis, un autoturism furat

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 30 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani au depistat în flagrant, un tânăr de 22 de ani, din județul Iași, care conducea un autoturism, în localitatea Barticeşti, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, cu ocazia cercetărilor efectuate a rezultat faptul că autoturismul în cauză ar fi fost sustras de către acesta, din fata locuinței fratelui său, din județul Iași. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenta alcoolului, fără permis de conducere şi furt în scop de folosință.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap