Dental Alliance
September 27, 2023

Mai mulți șoferi depistați în flagrant, conducând sub influența alcoolului

0

Brigada de Politie Rutiera a organizat o actiune pentru depistarea celor care depasesc viteza legala admisa.

YRY Residence

Restaurant Portofino

La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 22:15, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești, în timp ce executau activități de supraveghere și control al traficului rutier, pe DN 15, în localitatea Zănești, au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din aceeași localitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 21:50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț, au depistat în trafic un autoturusm, condus de bărbat, de 36 de ani, din Roznov, care se deplasa din direcția Piatra-Neamț spre anexa Văleni. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit că bărbatul în cauză figurează cu permisul de conducere suspendat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și fără permis de conducere.

***

La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 16:30, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Târgu-Neamț, în timp ce executau activități de supraveghere și control a traficului rutier, pe strada Mihail Sadoveanu, din Târgu-Neamț, au depistat în trafic un bărbat, de 47 de ani, din Piatra-Neamț, care emana halenă alcoolică. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap