Dental Alliance
October 2, 2023

Mandate de executare puse în aplicare de polițiști

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La data de 25 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Neamț au depistat, pe strada Izvoare, din Piatra-Neamț, un bărbat de 40 de ani, din aceeași localitate, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Acesta a fost condamnat de Judecătoria Piatra-Neamț, la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și șase luni de închisoare,  pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, în formă continuată.

***

La data de 25 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare, au depistat, în localitatea Girov, un tânăr de 23 de ani, din aceeași localitate, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Acesta a fost condamnat de Judecătoria Piatra-Neamț, la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Persoanele în cauză, au fost conduse de polițiști la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

 

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap