Dental Alliance
December 11, 2023

Mai mulți șoferi suprinși băuți la volan. S-au întocmit dosare penale

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, pe DN 15D, pe raza localităţii Girov, au depistat în trafic, un autoturism, condus de un bărbat, de 41 de ani, din Piatra-Neamț. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

***
La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 23:50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, pe DJ 157G, pe raza localităţii Oglinzi, au depistat în trafic, un autoturism, condus de un bărbat, de 34 de ani, din Târgu-Neamț. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cauze au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

***
La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 23:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au depistat, pe DN2, în localitatea Traian, un autoturism condus de un bărbat, de 33 de ani, din București. În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că acesta avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap