Dental Alliance
March 29, 2023

Mâine, 2 noiembrie, între orele 8:00 – 12:00 și 14:00 – 18:00 ancheta rutiera Jud. Neamț: DN 2 (Traian)

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Mâine, 2 noiembrie, între orele 8:00 – 12:00 și 14:00 – 18:00, pe întreaga rețea de drumurile naționale din administrarea CNAIR se va desfășura ̆ a anchetei de circulație origine – destinație.

Jud. Neamț: DN 2 (Traian)

Fiind vorba despre o acțiune de interes public, rugăm conducătorii auto să colaboreze cu operatorii, astfel încât colectarea datelor să se desfășoare într-un timp cât mai redus.
Ancheta de circulație este coordonată de Centrul de Studii Tehnice Rutiere și Informatică (CESTRIN) și constituie baza de date pentru determinarea curenților de trafic în scopul orientării investițiilor, alocarea bugetelor și ajustarea strategiilor de dezvoltare.
⚠️IMPORTANT!⚠️
❗️❗️❗️ În cadrul anchetei de circulație nu vor fi înregistrate date referitoare la numărul de înmatriculare al vehiculului, numele conducătorului auto sau alte date de identificare.
❗️❗️❗️ Informațiile solicitate sunt complet anonime, în conformitate cu regulamentul general privind protecția datelor.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap