Dental Alliance
March 29, 2023

Leonard Achiriloaei: Avansează lucrările de modernizare ale punții pietonale care face legătura între municipiul Roman și localitatea Cotu Vameș!

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Începute în urmă cu două săptămâni, lucrările de înlocuire a căii de rulare a punții pietonale, sunt în line dreaptă. Am verificat modul de execuție și am primit asigurări că până la jumătatea acestei luni întreaga suprafață va fi înlocuită, iar traficul pietonal va reveni la normal.
Lucrările urmează să se desfășoare deasupra albiei râului, motiv pentru care în anumite zile circulația va fi restricționată, acest lucru fiind comunicat pe site-ul și pagina oficială a Primăriei Municipiului Roman. Îi rog pe toți cei care doresc să ajungă în localitatea Cotu Vameș sau din această localitate în municipiul Roman, să urmărească aceste informări, iar pe durata intervențiilor să utilizeze ruta alternativă.
Așa cum știți, mi-am propus reabilitarea acestui obiectiv, pe care îl consider important fiind utilizat zilnic de romașcani și de persoanele care vor să ajungă în municipiul Roman.
După ce în această vară am intervenit și am asigurat iluminatul punții, pentru ca aceasta să poată fi traversată în siguranță, acum se schimbă integral suprafața de rulare de 290 metri lungime și 1,4 metri lățime.
Pentru schimbarea suprafeței de rulare se desfășoară lucrări care presupun curățarea de vopsea veche a pieselor metalice și a parapetelor, degresarea, vopsirea pieselor metalice la tablierul punții pietonale, demontarea podinei și montarea grătarelor metalice zincate. Este luată în calcul și intervenția la zonele de acces, astfel încât intrarea să fie exclusiv pietonală. Important este că ulterior, greutatea totală a punții nu va suferi modificări.
Continuăm lucrările de modernizare asumate, intervenind pe toate palierele, căutând să obținem zone sistematizate, sigure și o imagine plăcută – așa cum Romanul merită să aibă!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap