Dental Alliance
March 29, 2023

Deputat Mara Calista: Astăzi am participat la Conferința internațională „Femeile parlamentare din România şi promovarea egalităţii de gen ca angajament naţional”

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Astăzi am participat la Conferința internațională „Femeile parlamentare din România şi promovarea egalităţii de gen ca angajament naţional”, care a fost organizată de colega mea, preşedinta interimară a Senatului, Alina Gorghiu.
La eveniment au participat președintele României, Klaus Iohannis, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, prim-ministrul României, Nicolae Ciucă, precum și alte personalități de renume.
Mă bucur că președintele României susține și încurajează participarea și creșterea numărului femeilor în procesele importante de decizie cu privire la viitor.
👩‍💻👩‍💼🕵️‍♀️👩‍🏫💇‍♀️👩‍⚕️👩‍🔬👩‍🦽Da, vocea noastră, a femeilor, trebuie să fie auzită cât mai des, să fie unitară și articulată. Avem capacitatea de a decide și de a oferi cele mai bune soluții pentru viitorul copiilor noștri, dar și al țării.
Am susținut și voi susține și pe viitor implicarea doamnelor în politică și în toate domeniile, pentru că putem și am dovedit clar, de-a lungul timpului, că implicarea femeilor în creionarea de politici publice pentru femei este esențială!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap