Dental Alliance
November 28, 2023

Un angajat al Poștei Române, a fugit cu un sac cu peste 200.000 de lei

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Un angajat al Poștei Române este căutat de polițiști după ce marți la amiază a furat dintr-o autoutilitară ce aparține instituției, un sac în care se aflai peste 200.000 de lei. Evenimentul s-a produs în Chiajna, județul Ilfov.

Potrivit IPJ Ilfov, la data de 1 noiembrie 2022, în jurul orei 11:47, un reprezentant al Poștei Române a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 11:40, un angajat (sofer transport valori ) la aceeași instituție, l-a sesizat cu privire la faptul că în timp ce se afla oprit pe strada Eroului din Chiajna, din interiorul autoutilitarei care transporta valori monetare, a dispărut un sac, ce aparține Poștei Române, în care se afla suma de 278.000 lei, și care ar fi fost sustras de însoțitorul acestuia, angajat la aceeași instituție.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii din Chitila pentru efectuarea activităților specifice, în cauză fiind identificat delegatul, respectiv un bărbat în vârstă de 30 de ani, bănuit de comiterea faptei sesizate.

Conform sursei citate, polițiștii din Chitila efectuează activități pentru depistarea persoanei, în cauză fiind deschis dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap