January 18, 2021

Mare binecuvântare să urci în mod concret Taborul românesc și mult mai mare să cobori cu Darurile ce se dau celor ce s-au ostenit, iar această sărbătoare a Schimbării la Față să o simți că începe să lucreze în toate aspectele vieții omului

Muntele sfânt al neamului românesc, CEAHLĂU, supranumit și Ahosul ori Taborul românesc și înfrățit totodată cu acestea prin binecuvântările vieții creștine ce au sfințit aceste locuri, dar și prin Hramul Schimbării la Față a Mântuitorului Iisus Hristos.

Mare binecuvântare să urci în mod concret Taborul românesc și mult mai mare să cobori cu Darurile ce se dau celor ce s-au ostenit, iar această sărbătoare a Schimbării la Față să o simți că începe să lucreze în toate aspectele vieții omului.

De aceea încredințarea că schimbările în bine încep să lucreze în viețile tuturor românilor cu credință, ne îndeamnă să mergem înainte cu forța, inteligenta și creativitatea tinerilor iar pe de altă parte cu experiența celor maturi care au adus plus valoare comunităților lor.

Alături de cei mulți ostenitori ce umplu an de an muntele Ceahlău, am avut și eu privilegiul urcușului în rugăciune și părtășie duhovnicească alături de Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, Înaltpreasfințitul Părinte Teofan.

Andrei Carabelea, candidatul PNL la funcția de Primar al Municipiului Piatra Neamț și domnii Mihai Archip și Marius Apopei, mi-au făcut bucuria de a fi co-părtașii mei în acest urcuș cu valoare spirituală.

Mugur Cozmanciuc

Deputat, PNL

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.