Dental Alliance

June 21, 2024

Marius Vasile Minică este candidatul PNL Neamț pentru primăria Icușești.

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Comuna Icușești se află în extremitatea sudică a județului, la limita cu județul Bacău, pe malul stâng al Siretului. Satul Icușești are o vechime atestată prin documente istorice de 411 ani. Marius Vasile Minică este candidatul PNL Neamț pentru primăria Icușești.
Domnul Minică este un primar destoinic, aflat la primul mandat, care a realizat proiecte importante, proiecte care se văd și care au îmbunătățit considerabil nivelul de trai al comunității din care face parte. Își propune să continue pe aceeași linie, aducând noi inițiative pentru dezvoltarea comunei Icușești, dintre care cele mai importante sunt:
1. Extinderea rețelei de gaz metan în toate localitățile comunei, respectiv – Mesteacăn, Tabăra, Spiridonești, Rocna și Bătrânești;
2. Modernizarea prin asfaltare a cel puțin 10 km de drumuri comunale și sătești;
3. Modernizarea tuturor unităților de învățământ din comuna Icușești la cele mai înalte standarde.
Într-un parteneriat, Consiliul Județean Neamț – George Lazăr și Primăria Icușești – Marius Vasile Minică, cei doi își propun să se axeze pe dezvoltarea infrastructurii și atragerea de fonduri europene pentru dezvoltare. În acest sens, prioritățile sunt extinderea rețelelor de apă și canalizare, realizarea unui spațiu special amenajat pentru Târguri de meșteșuguri, tradiții și gastronomie locală, înființarea unor hub-uri logistice pentru atragerea investitorilor și crearea unui centru gratuit pentru consultanță fonduri UE.
Îi dorim mult succes colegului nostru și vă invităm să îl susțineți și dumneavoastră!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.