Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Membrii Clubului Moto MOTO Mușatinii RC organizează în parcarea complexului comercial ,,Value Center ” ediția a 7-a a evenimentului ,, Alege Viața”

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Pe data de 1 octombrie 2023, începând cu orele 10 dimineața, parcarea Complexului Comercial “Value Center” din Mușatinii RC va fi gazda celei de-a 7-a ediții a evenimentului “Alege Viața”, organizat cu măiestrie de membrii Clubului Moto MOTO Mușatinii RC. Acest eveniment anual aduce pasionații de motoare și comunitatea locală împreună pentru a promova siguranța rutieră și pentru a sărbători pasiunea pentru motociclete.

Programul evenimentului este unul variat și plin de activități interesante:

Expoziție Moto (10:00 – 11:00) Evenimentul debutează cu o impresionantă expoziție de motociclete, unde participanții și vizitatorii pot admira o varietate de modele de motociclete, de la clasice la cele mai moderne.

Dresaj Canin (11:00 – 11:30) După expoziția de motociclete, spectatorii vor avea parte de o demonstrație captivantă de dresaj canin, unde câinii instruiți vor oferi o demonstrație a abilităților lor impresionante.

Simulare Accident Moto (11:30 – 12:00) Un moment deosebit de important al evenimentului constă în simularea unui accident moto cu victime. La acest exercițiu vor interveni un echipaj de pompieri, o echipă SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Neamț, substația Roman. Scopul acestui exercițiu este de a educa participanții despre importanța siguranței și a primului ajutor în caz de accident.

Demonstrație de Cascadorie Moto (12:00 – 12:30) Cu siguranță, un moment culminant al evenimentului va fi demonstrația de cascadorie moto oferită de o echipă de cascadori profesioniști din Ungaria, condusă de Szilágyi Madman Ricsy Richárd. Spectatorii vor fi martorii unor manevre îndrăznețe și spectaculoase pe două roți, subliniind abilitățile și controlul impresionant al motocicliștilor.

Parada Moto (13:00) Evenimentul se va încheia în stil mare cu o paradă impresionantă de motociclete care vor defila prin oraș, aducând atmosfera și entuziasmul evenimentului în străzile Mușatinii RC.

Evenimentul “Alege Viața” reprezintă o oportunitate unică pentru comunitatea locală să se conecteze și să învețe despre siguranța rutieră, iar pasionații de motoare vor avea ocazia să împărtășească experiențe și să sărbătorească pasiunea lor comună. Organizatorii îi invită pe toți cei interesați să se alăture acestui eveniment unic în data de 1 octombrie și să se bucure de spectacolul oferit de lumea moto și de preocuparea pentru siguranța pe două roți.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.