Dental Alliance
November 26, 2022

Ministru Secretar de Stat George Lazăr: Zilele Orașului Roman arată frumusețea comunității noastre și bucuria de a petrece timp cu oamenii printre care am crescut!

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

M-am bucurat să particip la deschiderea acestui eveniment, unde pot spune că mă simt #acasă. Este meritul romașcanilor, care știu să evidențiaze tradiții care ne fac cinste și sunt întotdeauna oameni primitori, deschişi şi veseli, lângă care te simți ca într-o mare familie.
✌ Am participat cu multă plăcere la evenimentul de deschidere a sărbătorii Romanului, împreună cu dl. deputat Laurențiu Leoreanu, dl. primar al Municipiului Roman, Leonard Achiriloaei, dl. primar al Municipiului Piatra-Neamț, Andrei Carabelea şi colegii noştri, consilieri locali.
♾ Orașul Roman este locul în care m-am născut. Aici am fost copil şi am trăit cele mai frumoase şi emoționante clipe ale vieții de adult, alături de familia mea.
Aici cresc şi copiii mei, iar acest lucru mă determină să-mi doresc să contribui la dezvoltarea orașului nostru.
Știu că există toate resursele necesare pentru ca Romanul să beneficieze de un viitor modern, iar romașcanii să poată avea toate facilitățile unui oraș dezvoltat, așa cum îl merită.
✴ Astăzi, ne putem bucura de sărbătoare și de modul în care romașcanii pun pasiune în ceea fac și formează o voce puternică a acestei comunități.
Pentru că #IubimRomanul, trebuie să continuăm să oferim seriozitate prin proiectele pe care le generăm și să înaintăm rezultate în fața locuitorilor de aici.
🏅 Le doresc romaşcanilor sărbătoare frumoasă şi multă voie bună în zilele care urmează!
La mulți ani, Roman! La mulți ani, dragi romașcani!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.