Dental Alliance
November 30, 2022

Președinte Ionel Arsene: Acces la 600 de proprietăți din Trifești prin lucrări în cadrul Axei Rutiere Strategice 3

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Lucrările de modernizare a Axei Rutiere Strategice 3, în zona localității Trifești, au ajuns într-o nouă etapă: se asigură accesul populației și al mijloacelor de transport în circa 600 de proprietăți, aflate de o parte și de alta a căii de rulare supuse modernizării prin acest proiect cu finanțare europeană.
La mijlocul acestei luni se lucra la structura drumului, realizându-se șanțurile betonate și turnarea stratului de binder. Acum se asigură continuitatea șanțurilor prin crearea zonelor de acces la locuințe prin rigole betonate. Intrarea pe proprietățile particulare se face prin dale din beton armat. După finalizarea celor circa 600 de accese, se va executa etapa finală a modernizării: turnarea stratului de uzură și executarea elementelor de siguranță rutieră.
Mă bucur că în ultimele zile vremea a permis să se lucreze pe șantiere și în tot județul se acționează intens pentru modernizarea drumurilor. Sunt zeci de proiecte pe care Consiliul Județean le derulează în Neamț, cu finanțare externă sau de la bugetul de stat. Fiecare leu investit în infrastructura rutieră înseamnă creșterea nivelului de trai pentru cetățeni și dezvoltarea județului. Acestea sunt principalele mele obiective ca președinte al Consiliului Județean Neamț!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.