Dental Alliance
December 4, 2023

Minor de 15 ani, fără permis, pe o motocicletă neînmatriculată, urmărit de polițiști

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 21:30 polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina  au efectuat semnal regulamentar de oprire, în localitatea Pângărați, a unei motociclete condusă de o persoană de sex masculin, care se deplasa pe D.C. Stejaru. Acesta nu s-a conformat indicațiilor organelor de politie, continuându-și deplasarea, fiind depistată de polițiști pe raza localității Pângărăcior. În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că motocicleta nu era înmatriculat, iar conducătorul auto, în vârstă de 15 ani,  nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap