Dental Alliance
December 11, 2023

Minorul reținut pentru furt de bunuri de 20.000 de lei, sub control judiciar. Pe lângă el, alți doi adolescenți sunt cercetați

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 11 octombrie a.c., persoana în cauză  a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț care a dispus față de aceasta măsura controlului judiciar. Totodată, în urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că la comiterea faptelor ar fi participat alte două persoane cu vârste de 14, respectiv 18 ani, fiind dispusă extinderea urmăririi penale față de aceștia pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat. În urma administrării materialului probator, tânărul de 18 ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetată sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Reamintim că, la data de 4 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați, de către o femeie de 67 de ani, din Târgu-Neamț, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras mai multe bunuri din locuință. La data de 6 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați, de către aceeași femeie, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracție într-o anexa a locuinței de unde au sustras bunuri.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție în imobilul pârții vătămate de unde ar fi sustras mai multe bunuri, pe care ulterior le-ar fi vândut, cauzând un prejudiciu de aproximativ 20.000 lei. În urma documentării activității infracționale, polițiștii din cadrul Formațiunii de Investigații Criminale Târgu-Neamț, au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea faptei, un minor de 17 ani, din Târgu-Neamț.

Aproximativ 20% din valoarea prejudiciului a fost recuperat de polițiști și restituit persoanei vătămate. În urma administrării materialului probator, persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, fiind cercetată sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap