Mon. Mar 18th, 2019

MINOR IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT CU UN AUTOVEHICUL NEÎNREGISTRAT, ȘOFERUL A PĂRĂSIT LOCUL ACCIDENTULUI

La data de 7 august a.c., poliţiştii Secţiei 14 Urecheni au fost sesizaţi despre faptul că pe DJ 155 B din Petricani, s-a produs un eveniment rutier soldat cu o victimă iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

Din primele cercetări, a rezultat că un bărbat de 32 de ani, din Petricani, a condus o autoutilitara pe DJ 155 B, unde a surprins şi accidentat un minor de aproape doi ani, care ar fi ieşit din curte în fugă şi prin loc nepermis, nefiind supravegheat.

Conducătorul auto a oprit şi a discutat cu mama minorului, după care a plecat la domiciliu său.

Poliţiştii au identificat bărbatul în cauză care a precizat că în urma discuţiilor purtate cu mama copilului accidentat, aceasta i-ar fi spus să meargă la domiciliul său întrucât minorul nu a suferit leziuni şi nu are nicio pretenţie.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Totodată poliţiştii au constatat că autorizaţia de circulaţie provizorie a autovehiculului condus de acesta, era expirată din data de 13.07.2018.

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliţie şi de conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.